29 september 2017

Puur Vera

PUUR VERA VOETENCRÈME

Pure Aloë Vera crème gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van cel vernieuwing.
De crème is geurloos, trekt zeer snel in en bevat geen conserveringsmiddelen. ( Parabenen)

Deze verzorgende voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt.
Geschikt voor diabetici. Zonder Parabenen. Hollands Fabrikant.

 PUUR VERA HIELCRÈME

Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimethicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet.

De crème verzacht en hydrateert.
Gebruik Puur Vera Hielcrème en uw hielen gaan er prachtig uitzien en voelen heerlijk aan.
Deze creme is uitermate geschikt voor de extra droge voeten.
Geschikt voor diabetici. Zonder Parabenen. Hollands Fabrikant.

 PUUR VERA VOETENCRÈME MENTHOL

Puur Vera Voeten creme met Pure Aloe Vera en menthol geur. Hollands Fabrikaat, bevat geen parabenen, veilig voor diabetici.Getest en aangeraden door onze eigen vaste klanten!Gebruiksaanwijzing: 2 x per dag de creme aanbrengen op schone voeten- en even inmasseren!Is niet vet, trekt goed in. U kunt direct weer de sokken aan of met uw voeten onder de lakens.

 PUUR VERA HANDCRÈME

Helend snail extract gecombineerd met speciale voedingstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van celvernieuwing. Uw huid wordt optimaal beschermd tegen de dagelijkse weersinvloeden en uitdroging door huishoudelijk werk. Helpt kloofjes, huiduitslag, allergische reacties en andere irritaties snel te herstellen. De crème is geschikt voor de meest gevoelige huid en wordt snel opgenomen. Maakt droege, ruwe en schrale handen weer heerlijk glad en zacht.