31 juli 2018

Shoefresh

De Shoefresh schoenverfrisser reinigt én droogt je schoenen. Het enige wat je hoeft te doen is de schoenen op de houders plaatsen. Het programma start en stopt automatisch en binnen een half uur zijn je schoenen weer hygiënisch fris, warm en droog.

Bona Vida biedt bij elke pedicure behandeling aan om gratis uw schoenen te laten reinigen op de Shoefresh.

Shoefresh schoenenspray
De Shoefresh schoenenspray maskeert de geur niet, maar reinigt de schoenen van binnenuit. De spray remt de wildgroei van bacteriën en schimmels en beschermt tegen voetschimmel en kalknagels. Shoefresh schoenenspray is een natuurlijk product zonder alcohol, chemicaliën of drijfgas.

Prijs: €10,95

Shoefresh inlegzolen
De Shoefresh inlegzolen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met last van zweetvoeten. De inlegzool absorbeert het zweet van de voeten en zorgt voor een gegarandeerde frisheid en hygiëne voor de gehele dag. Door de bamboe vezels en de kalium aluin carbonlaag, wordt de wildgroei van schimmels en bacteriën bestreden. Hierdoor neemt de ongewenste geur sterk af en wordt het risico op het krijgen van voetschimmel en kalknagels verkleind.De Shoefresh inlegzolen zijn geschikt voor de schoenmaten 35-46. Je kunt de zooltjes zelf op de juiste maat afknippen.

Prijs: €9,95